Vilken härlig dag

Vilken härlig dag. Idag har jag umgåtts med min dotter och vi har shoppat, fina glasögon från Dolce Gabbana, linser och en extern hårddisk  till Irina och en bärbar Dell dator och underställ till mig. Viktiga saker allihopa. Lite ångest får jag när jag spenderar så mycket pengar men det var egentligen jättekul. Pengar är till för att användas och skapa glädje och glada det har vi verkligen varit. Det är alltid lika trevligt att vara tillsammans med Irina. Dessutom är hon ett bra smakråd.
Nu sitter jag framför min nya dator, (tänk att den är snygg också, svart naturligtvis) och skriver på denna blogg som jag ser som en sorts dagbok.
Tänker skriva om Grönland när jag kommer dit, så ni som har lust, gå in och läs. Lite bilder blir det säkert också. Nu är det ycket att planera och jag ser verkligen fram emot äventyret. Har idag ansökt om grönländsk sjuksköterske legitimation. det var inte särskilt komplicerat.Måste ta mig en funderare på vad jag ska ha med, 20 kg samt 8 kg handbagege är inte särskilt mycket när man ska vara borta i tre månader i ett kallt klimat. Idag var det minus 13 grader i Nuuk och jag tror det är under nollstrecket hela april och kanske in i maj också. Sedan brukar det vara cirka 2-5 plusgrader i juni.

RSS 2.0